Ze combineerden een imperial stout die meer dan 2 jaar (28 maanden) rijpte in Buffalo Trace-vaten met een double mash stout die bijna een jaar (10 maanden) rijpte in Jim Beam- en Wild Turkey-vaten. Beide bieren zijn intens, sterk en dik. In het ene hebben ze een enorme hoeveelheid mout gebruikt en lang gekookt om een hoog extract te verkrijgen, terwijl ze in het andere de "dubbele puree"-techniek hebben gebruikt. Versie met toevoeging van pindakaas, vanille en chocoladearoma.
Stijl | : | Stout - Imperial / Double Pastry |
Smaakprofiel | : | Vol & donker |
Brouwerij | : | Browar Stu Mostów |
Land | : | Polen |
Alc. % | : | 13.5% |
Kleur | : | Zwart |
Kenmerk | : | Barrel Aged |
Inhoud | : | 33 cl (Fles) |
Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.
De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.
Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.