Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

KLantenservice

Heb je een vraag, wij helpen je graag!

Privacybeleid

Hops & Hopes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Hops & Hopes. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Hops & Hopes. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Hops & Hopes behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

INGECHECKT BIJ HOPS & HOPES OP UNTAPPD

Craft bier online kopen

Wij vinden het altijd leuk om te zien wat onze bierliefhebbende klanten van onze bijzondere bieren vinden.
Voeg bij een volgende checkin van onze bieren eens als locatie Hops & Hopes toe.

017dcdc8598fd7c534d1b777041ebcdd 640x640
9a0e7128269a82253ab7928937dfec81 mikolajek

Moving Through the World of Other
Verdant Brewing Company

4
Db5e68300835789710325db3818010bd 640x640
4a3010688d0d041d5ac37c7de049e1e1 300x300 Richard F.

Days Months Years
Long Live Beerworks

4.5
C816c962ecc4720569131adff5c1a3b7 640x640
8116148cea84d9f948c107641fd318c9 300x300 Marius I

NARCISSUS & GOLDMUND 2023
Pomona Island Brew Co.

4
Uniek bier aanbod

Uniek assortiment

Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.

Speciaalbier bestellen

Veilige verzending

De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.

Exclusieve bieren

Wij zijn er voor je

Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.

Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18