Fruited Sour Ipas! Ze beginnen met het brouwen van een New England Dipa zonder enige toevoeging van hop in de warme fase en dus vrijwel zonder bitterheid. Ze verzuren het wort met de lactobacilluscultuur en fermenteren het met hun New England Ipas-gist. Tijdens en na de gisting dubbel dry-hopen ze het met Mozaïek en Motueka en na een periode van rijping introduceren ze 20% fruit (Perzik, Guave & Passievrucht) dat ze niet laten gisten om ervoor te zorgen dat de aromaten van het fruit behouden blijven.
Stijl | : | Sour |
Can Date | : | 2 december 2023 |
Smaakprofiel | : | Fris & zurig |
Brouwerij | : | Ophiussa Brewing Co |
Land | : | Portugal |
Alc. % | : | 6% |
Inhoud | : | 44 cl (Blik) |
Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.
De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.
Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.